TIMOCOM 26.08.2024
5

Vystavovatel IAA 2024: TIMOCOM představuje Road Freight Marketplace

Navštivte TIMOCOM na veletrhu IAA Transportation 2024 pro logistiku, užitková vozidla a přepravní sektor

Vystavovatel IAA 2024: TIMOCOM

Veškeré informace o veletrhu IAA Transportation 2024 v Hannoveru. Zjistěte více informací o TIMOCOM Road Freight Marketplace.

V září se na hannoverském výstavišti koná veletrh IAA Transportation (dříve IAA Nutzfahrzeuge). Největší veletrh dopravy a logistiky v Německu navštíví v roce 2024 přibližně 135 000 návštěvníků. Veletrh se zaměřuje na inovativní témata týkající se udržitelnosti, infrastruktury a technologií v odvětví logistiky.

Jako důležitý partner dopravního průmyslu se zde představí také společnost TIMOCOM. Na veletrhu IAA 2024 představí Road Freight Marketplace s širokou nabídkou služeb pro hladký průběh logistických procesů v silniční nákladní dopravě. V tomto článku na blogu najdete veškeré informace o IAA Transportation Hannover, zajímavostech z programu IAA a vstupenkách na IAA. Navíc: Proč se vyplatí navštívit stánek TIMOCOM.

Žádné dopravní zácpy, žádná úzká místa při doručování a žádný nedostatek dopravců. Naopak, vyvážené kapacity nákladových prostor a transparentní logistický proces, v němž se zboží dostane na místo určení bezpečně a bez čekání. „Svět bez logistických výzev“ se z dnešního pohledu zdá být velmi vzdálený. Pro společnost TIMOCOM je to však vize, na které pracujeme každý den. 

Plánujete návštěvu veletrhu IAA 2024? Navštivte nás v hale 13 na stánku C30 a diskutujte s námi o problémech logistiky a digitálních řešeních. Sjednejte si schůzku a zajistěte si vstupenku na IAA zdarma!

Co je IAA Transportation?

IAA Transportation je vrcholem logistických veletrhů v roce 2024. Tato akce je mezinárodně považována za přední platformu pro logistiku, užitková vozidla a odvětví dopravy. Široká veřejnost se zde schází každé dva roky. Na místě jsou přítomni speditéři a logistici, obchodníci a nákupčí i hosté z politiky a společnosti. 

Všichni společně se odvažují nahlédnout do budoucnosti dopravního a logistického průmyslu. Veletrh nabízí jedinečnou příležitost seznámit se s novinkami a trendy v logistickém průmyslu. Motto letošního ročníku zní „Lidé a zboží v pohybu“. Zaměřit se má proto na hlavní cíl, kterým je podpora klimatické neutrality v logistice a dopravě.

IAA Transportation 2024 se přitom skládá ze čtyř prvků:

Exhibition: Své nejnovější produkty a služby zde představují společnosti z celého světa. Od moderních nákladních vozidel a autobusů až po pokročilá telematická a softwarová řešení. 

Exchange: Na Konferenci IAA budou přední mezinárodní propagátoři a tvůrci trendů hovořit o výzvách a vizích logistického průmyslu. Témata zahrnují nabíjecí infrastrukturu, umělou inteligenci a autonomní vozidla, oběhové hospodářství a využívání dat. 

Excite: IAA Start-up Area nabídne mladým firmám příležitost představit své inovace celému odvětví. 

Experience: Při testovacích jízdách na IAA budou mít návštěvníci možnost vyzkoušet si nejnovější vozidla přímo na místě. Jednak na testovací trati dlouhé asi 2 kilometry na výstavišti. A jednak, v případě sériově vyráběných vozidel se schválením pro provoz na silnicích, také na veřejných komunikacích.

Celkově je veletrh IAA 2024 nepostradatelnou platformou pro aktivní utváření budoucnosti logistiky. Odborníci a vystavovatelé poskytnou cenné podněty, které pomohou připravit se na budoucí výzvy a příležitosti. 

Kdy se bude konat IAA Transportation 2024?

Letošní ročník IAA Transportation se koná od 17. do 22. září. Otevírací doba IAA  je od úterý do neděle od 9 do 18 hodin. Tip: Kdo plánuje strávit na veletrhu více dní, měl by si včas začít hledat ubytování.

Kde se bude IAA Transportation 2024 konat?

IAA 2024 se bude konat na hannoverském výstavišti. Díky výbornému spojení se sem snadno dostanete autem, vlakem, autobusem nebo letadlem. Informace o parkování na IAA naleznete na internetových stránkách Gesellschaft für Verkehrsförderung mBH (GfV). Parkovné pro osobní vozidlo stojí 11 €.

Jak získám vstupenku na IAA?

Odborní návštěvníci potřebují ke vstupu na akci vstupenku. Na výběr jsou různé typy vstupenek na IAA:

Permanentní vstupenka: 74,00 €

Denní vstupenka ve všední den: 28,00 €

Odpolední vstupenka: 13,00 €

Zlevněná jednodenní vstupenka: 9,00 €

Jednodenní vstupenka na víkend: 10,00 €

Tip: Řidiči nákladních vozidel a autobusů si mohou u pokladny zakoupit „Driver Ticket“ za 8,00 €. K tomu je zapotřebí karta řidiče a platný průkaz totožnosti s fotografií.

Domluvte si schůzku na stánku TIMOCOM v hale 13, stánek C30 a získejte vstupenku na IAA zdarma: Sjednat termín.

IAA 2024: Přehled trendů 

IAA Transportation 2024 se zaměří na několik klíčových trendů, které budou utvářet budoucnost logistiky a dopravy. Například:

  • Autonomní řízení: Autonomní vozidla a asistenční systémy řidiče zvyšují bezpečnost a efektivitu silničního provozu díky pokročilým senzorům a algoritmům, které snižují počet nehod a optimalizují dopravní toky.
  • Umělá inteligence: Umělá inteligence zvyšuje efektivitu v logistice. Její integrace do aplikací, jako je prediktivní údržba, optimalizace tras a autonomní vozidla, zjednodušuje složité úlohy. V logistickém softwaru se také objevuje stále více potenciálních aplikací umělé inteligence, které dále optimalizují procesy.
  • Digitalizace a vytváření sítí: Digitální pomůcky, jako jsou telematická řešení, systémy pro správu vozového parku a sledování v reálném čase, zlepšují logistické procesy. AI a Big data zpřesňují procesy, což podporuje optimalizaci dodavatelského řetězce.
  • Udržitelnost a ekologické předpisy Klíčovou otázkou zůstává udržitelná logistika. Zejména elektromobilita a alternativní paliva. Efektivní dopravní řešení, která např. zamezují jízdám naprázdno, jsou také žádaná. 
  • Infrastruktura a nabíjecí infrastruktura: Rozšíření nabíjecí infrastruktury je pro elektromobilitu klíčové. Rychlonabíjecí stanice a inteligentní nabíječky snižují obavy z dojezdu a podporují používání elektromobilů.
  • Multimodální dopravní řešení: Kombinace silniční, železniční, letecké a námořní dopravy optimalizuje dodavatelské řetězce. Tato integrace šetří čas a peníze a zároveň chrání životní prostředí.

IAA: Objevte TIMOCOM Road Freight Marketplace

S více než 55 000 obchodními partnery ze 46 evropských zemí je TIMOCOM jednou z předních burz nákladů v Evropě. K dispozici je denně až 1 milion nabídek přeprav a volných vozů. Road Freight Marketplace navíc digitalizuje, optimalizuje a automatizuje každý krok přepravního procesu s mnoha dalšími službami. 

TIMOCOM se na IAA 2024 zaměří na následující služby: 

Burza nákladů od TIMOCOM: Rychlé a spolehlivé vyhledávání a přidělování volných vozů. Ústředním bodem Road Freight Marketplace je jedna z největších a nejvýznamnějších evropských burz nákladů s plánováním tras a výdajů.

Uzavřená burza nákladů od TIMOCOM: Spolupracujete raději s důvěryhodnou sítí obchodních partnerů? Vlastní uzavřená burza nákladů zjednodušuje objednávání preferovaných poskytovatelů přepravních služeb

Sledování zásilek v reálném čase od TIMOCOM Vždy mějte k dispozici nejdůležitější odpovědi v reálném čase díky Sledování zásilek live: Kde je moje zásilka? Kdy mi zásilka dorazí? Jaký je stav zásilky?

Business Partner Check od TIMOCOM: Se službou Business Partner Check mohou dodavatelé kromě bezpečnostní sítě TIMOCOM nechat ověřovat i sami sebe. V profilu společnosti se pak zobrazí pečeť Verified Company. To je výhoda pro zadavatele i dodavatele.

Ponořte se do dění na trhu silniční nákladní dopravy na stánku společnosti TIMOCOM. Naši odborníci vám podrobně vysvětlí všechny služby. Vychutnejte si lahodnou kávu od našeho baristy. Můžete také využít naše exkluzivní veletržní balíčky.

Plánujete návštěvu veletrhu IAA 2024? Navštivte nás v hale 13 na stánku C30 a diskutujte s námi o problémech logistiky a digitálních řešeních. Sjednejte si schůzku a zajistěte si vstupenku na IAA zdarma!

Staňte se znalcem v oboru

Nechte si pravidelně zasílat relevantní články, důležité odborné příspěvky a exkluzivní zprávy pro uživatele!


Přihlášení k odběru novinek

Nahoru