22.02.2023

Nová funkce: Cenové nabídky pro přepravy zjednodušují výběr partnera

TIMOCOM spojuje nabídky dodavatelů v burze nákladů

Nová funkce Cenové nabídky pro přepravy v TIMOCOM Marketplace

Burza nákladů od TIMOCOM je rozšířena o další funkci, která šetří čas. S funkcí „Cenové nabídky pro přepravy“ mohou zadavatelé vyzvat potenciální obchodní partnery k tomu, aby vyjádřili svůj zájem o přepravu a současně předložili své cenové představy. Nabídky se dodavateli zobrazí přímo v jeho nabídce přepravy uveřejněné v burze. To šetří čas a zlepšuje přehled, zejména pokud s TIMOCOM pracuje několik disponentů jedné firmy.

Efektivní přidělování zakázek navzdory velkému počtu nabídek

Kdo používá burzu nákladů od TIMOCOM, využívá výhod velké sítě. Speditéři, dopravci nebo zasilatelé - více než 53.000 zákazníků z celé Evropy používá platformu, aby rychle a nekomplikovaně našli nové obchodní partnery a zadávali přepravy. Viditelnost je díky tomu ohromná. Což je v zásadě žádoucí, ale někdy nezbytné usměrnit. „U žádaných nabídek přeprav zadavatelé dostanou až 500 a více poptávek“, říká produktový manažer David Moog. „Zájemci kontaktují disponenty mailem, telefonicky a zprávou v chatu a zadávání objednávek je v důsledku toho zbytečně složité.“


Funkce „Cenové nabídky pro přepravy“ nyní přináší efektivnější správu nabídek. Díky ní mohou zadavatelé i nadále vybírat z určitého objemu nabídek, ale zároveň si udrží přehled. Na první pohled vidí, kdo nabídnutou přepravu odveze a za jakou cenu. Navíc si lze přes „Cenové nabídky pro přepravy“ zobrazit dodatečné informace jako např. o požadovaných ISO certifikátech nebo nízkoemisních nákladních vozech.

This is an embedded image

FME Frachtmanagement Europa: Úleva pro disponenty

U společnosti FME Frachtmanagement Europa GmbH je efektivita nedílnou součástí firemní filozofie. Tato spedice z bavorského Hofu působí v celé Evropě a specializuje se na přímé přepravy pro částečné a kompletní náklady i speciální přepravy. Vedoucí spedice Christopher Kranholdt má z funkce „Cenové nabídky na přepravy“ radost. Jeho kolegům v dispozici ušetří při vytváření nových nabídek přeprav spoustu práce. „Moji disponenti šetří čas a mají lepší přehled o cenových nabídkách v jednom okně. Díky tomu můžeme ještě rychleji naplánovat vhodný nákladní vůz a zdlouhavé e-mailování a telefonáty tak patří minulosti.“ říká Kranholdt.


Novou funkci mají od nynějška k dispozici všichni zákazníci TIMOCOM v Marketplace pro silniční nákladní dopravu bez zvýšení ceny.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru