20.01.2022

TIMOCOM oznamuje obrovský růst počtu zákazníků

Růstový impuls pro další digitalizaci logistiky

TIMOCOM propojuje evropskou logistiku

TIMOCOM informuje o obrovském nárůstu počtu zákazníků – Smart Logistics System této FreightTech firmy používá více než 50.000 zákazníků.

„Je to milník naší firemní historie a důležitý krok na cestě k naší vizi světa bez logistických výzev.“ Tim Thiermann, Managing Partner firmy TIMOCOM

Erkrath, 20.01.2022 – FreightTech firmy nabízí aktérům v logistice digitální podporu při zvládání logistických procesů. Přesně to dělá i Smart Logistics System od TIMOCOM, který provází zákazníky od sjednání obchodu až po vyřízení platby. Tuto službu používá stále více hráčů na trhu. TIMOCOM nedávno prolomil hranici 50.000 zákazníků a těší jej setrvalá důvěra v rámci logistické branže: „Je to milník naší firemní historie a důležitý krok na cestě k naší vizi světa bez logistických výzev“, říká Tim Thiermann, Managing Partner firmy TIMOCOM.

„Ochota k digitalizaci obrovsky narostla v důsledku mimořádných podmínek posledních dvou let. To se projevuje také v nárůstu počtu zákazníků“, říká Tim Thiermann, Managing Partner firmy TIMOCOM. „Poskytnout jim spolehlivou platformu, na které naleznou nové obchodní partnery a která jim umožní zjednodušit pracovní procesy, je a zůstává naším hlavním úkolem.“ Skutečnost, že oblast FreightTech roste, je vidět nejen na obchodních číslech firmy TIMOCOM: Institut Fraunhofer SCS zjistil, že velká část zhruba 350 start-upů v oblasti logistiky, které nabízí své služby v německy mluvícím prostoru, nabízí technologie nebo služby na podporu logistických služeb.

Dopravní trh zůstává napjatý

Smart Logistics System od TIMOCOM nabízí aktérům v logistice podporu při zvládání logistických procesů - od sjednání obchodu až po vyřízení platby. V burze nákladů je denně uveřejňováno až 800.000 nabídek přeprav a volných vozů od více než 135.000 uživatelů. V roce 2021 to byl často více než 1 milion nabídek přeprav denně, pro které byly v systému vyhledávány vhodné přepravní kapacity. Kromě toho bylo prostřednictvím systému během roku sledováno více než 175.000 nákladních vozů a vypočteno téměř 37 milionů tras.

Význam logistiky roste, což bylo způsobeno i velmi napjatou situací na dopravním trhu. „Problémy s nedostatkem řidičů a nedostatečné dopravní kapacity bude světová ekonomika řešit i v nadcházejícím roce,“ říká Gunnar Gburek, Head of Business Affairs. Proto TIMOCOM nabízí jednoduchá a flexibilní řešení, s jejichž pomocí lze čelit nedostatečným přepravním a dodavatelským kapacitám v silniční nákladní dopravě.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru