28.02.2022

TIMOCOM GmbH získala v Německu ocenění „Top firma roku 2022“

IT společnost z Erkrathu byla opět oceněna zaměstnanci jako jedna z nejpřívětivějších firem v Německu.

kununu pečeť Top Company pro TIMOCOM jako zaměstnavatele

Na základě nezávislých hodnocení současných i bývalých zaměstnanců byla společnost TIMOCOM GmbH oceněna předním portálem pro hodnocení zaměstnavatelů.

„Je pro nás důležité, aby se zaměstnanci nejen co nejlépe pracovně vyvíjeli, ale aby se také cítili dobře a chtěli se ještě i dále rozvíjet.“ Ředitel lidských zdrojů společnosti TIMOCOM Frank Winter

S průměrem 4,08 z 5 možných bodů se rodinná firma z Erkrathu umístila na 35. místě mezi všemi IT společnostmi v Německu. Na portálu kununu (obdoba českého Atmoskopu) hodnotí zaměstnanci zaměstnavatele od roku 2008. Uchazečům o zaměstnání je k dispozici již 341 nezávislých recenzí, které umožní nahlédnout do zákulisí společnosti. Všechny recenze si můžete přečíst přímo na portálu kununu TIMOCOM als Arbeitgeber: Gehalt, Karriere, Benefits (kununu.com).

Jak takové hodnocení vypadá?

Hodnocení se skládá z řady měkkých i tvrdých faktorů. Zaměstnanci hodnotí plat, možnost školení, pracovní podmínky, kolegiální soudržnost, kariérní příležitosti a v neposlední řadě velmi důležitou rovnováhu mezi pracovním a osobním životem.

Je pro nás důležité, aby se zaměstnanci nejen co nejlépe pracovně vyvíjeli, ale také se cítili dobře a chtěli se ještě i dále rozvíjet,“ říká ředitel lidských zdrojů společnosti TIMOCOM Frank Winter. „Zvláště v době home office a covidu jsme chtěli posílit naše firemní hodnoty s každým jednotlivcem a posílit pocit sounáležitost i přes nedostatek blízkého kontaktu a společně strávených přestávek v jídelně nebo společných oslav.“ 

Jsou to právě silné firemní hodnoty, jež vedou TIMOCOM k neustálé optimalizaci pracovních modelů. Cílem optimalizace je posílení týmového ducha a současně také poskytnout prostor a flexibilitu pro každodenní osobní život. O tom zcela vypovídá celopodnikové nařízení 4.1 z roku 2021, které stanovuje čtyři dni práce z domu a jeden den spolupráce na pracovišti v novém prostoru nazvaném „TEAMocom“. TEAMocom je místem inovací, identity, sounáležitosti a komunity.

Stáhnout tiskovou zprávu
Nahoru